De Basis

Hechting en Trauma

 

Welkom bij De Basis Hechting en Trauma

In het voorjaar van 2020 gaat onze nieuwe website online. We zijn druk bezig om alle content te vernieuwen en u te voorzien van de meest actuele en relevante informatie. 

Welkom op de website van ‘de Basis  Hechting en Trauma’.  Wij zijn een maatschap met een GZ psychologe en een Orthopedagoge/gedragsdeskundige en wij zetten ons in om de ontwikkeling en het welzijn van kinderen te verbeteren.

Ons voornaamste  aandachtsgebied is de hechtingsrelatie tussen ouder en kind.

Zo zijn wij deskundig op het gebied van diagnostiek en behandeling van verstoorde hechtingsrelaties tussen ouder en kind. 

Wij verwijzen u naar de site van NIKA Nederland. www.NIKA-Nederland.nl. Hier vindt u relevante informatie over de interventie en vindt u een overzicht van NIKA behandelaars in Nederland. Een licentie voor 'de Basis' is in aanvraag. 

Daarnaast is een van de collega’s gespecialiseerd in traumabehandeling (oa EMDR voor kind en volwassene).

Uiteraard kunt u ons ook benaderen voor andere kleine en grote zorgen over de ontwikkeling van kinderen en opvoeden. Wij maken een grondige analyse van de zorgen en zullen u voorzien van een passend advies.

Ook voor andere vraagstukken zoals het geven van voorlichting, presentaties en meedenken en advisering in complexe casuïstiek zijn wij graag bereid om ons in te zetten.

Bij ons staat preventie hoog in het vaandel. We zijn ervan overtuigd dat als je snel  en effectief kunt ingrijpen in de ontwikkeling en opvoeding van een kind, je kunt voorkomen dat er op de langere termijn forse problemen ontstaan. Uiteindelijk voorkomt dit ook hoge kosten voor inzet van hulpverlening.

Wij zijn en werken kleinschalig, waardoor we flexibel en snel inzetbaar zijn en ons kunnen aanpassen aan de vraag die ons gesteld wordt. Ook kunnen de kosten hierdoor laag blijven.

Voor vragen, overleg of een offerte…. Vul het contactformulier is. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wij vinden het prettig om het eerste contact via de mail te leggen. Hierdoor kunnen we een afspraak maken en  u rustig te woord staan op het moment dat het u en ons het beste schikt. 

 

Naam

De Basis Hechting en Trauma

Adres

Stephanieweg 19

Postcode en plaats

6861 XL Oosterbeek

Email

info@debasis-hechtingentrauma.nl

Inschrijving Kamer van Koophandel

68743092

AGB code

94063531